Nova vest
Tenis

Nedelja, 08.05.2011.

13:50

Madrid: Ziki i Ljodra bez titule

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Ljodra nisu uspeli da osvoje titulu na Mastersu u Madridu u konkurenciji dublova.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpsko-francuska kombinacija je u finalu turnira u glavom gradu Španije poražena od najboljeg dubla sveta, braće Boba i Majka Brajana iz Sjedinjenih Država sa 6:3, 6:3.

Zimonjić i Ljodra su odlično ušli u meč, dobro su se držali, ali braća Brajan su svoju jedinu brejk loptu realizovali i poveli sa 1:0 u setovima.

Slično se desilo i u nastavku, samo što su Amerikanci realizovali obe prilike da Zimonjiću i Ljodri oduzmu servis, dok srpsko-francuski par nije svoju jednu, i prvi dubl sveta je zasluženo na kraju slavio.

Što se tiče učešća srpskih tenisera u Madridu, ono neće biti završeno posle finala dubla, jer od 18.30 časova Novak Đoković igra za titulu protiv Rafaela Nadala, uz direktan prenos na televiziji B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu